Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

robΣτην κατάμεστη από λάτρεις της ρομποτικής αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (ΕΡΙΑ) έλαβε χώρα η τελετή αποφοίτησης της Ακαδημίας Ρομποτικής Νάουσας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Αναστάσης Τσίτσης που ευχαρίστησε τους μαθητές για την άριστη συνεργασία τους στην διάρκεια της χρονιάς και τους γονείς αυτών για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους.

Στην συνέχεια  ο κ. Δόκος Γεώργιος ως εκπρόσωπος του ΠΑ.ΜΑΚ συνεχάρη τους καθηγητές της Ακαδημίας Ρομποτικής Νάουσας για την σπουδαία δουλειά που κάνουν και αναφέρθηκε στην ιστορία της ρομποτικής στην Ελλάδα και το πώς αυτή αναπτύσσει τις ικανότητες και τις δεξιοτεχνίες των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτήν.

Ο λόγος πέρασε και πάλι στον κ. Τσίτση που μέσα από μια εξαιρετικά διαμορφωμένη παρουσίαση, έδωσε στους παρευρισκόμενους να κατανοήσουν την ρομποτική και τις αλλαγές που αυτή μπορεί να φέρει μέσα από την χρήση της αλλά και πως αυτή μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες και βοηθήσει τα παιδιά στο μέλλον τους. Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι δράσεις της ακαδημίας το προηγούμενο έτος και ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας βράβευσε τον κ. Χαρίτων Τομπουλίδη για την πολύτιμή προσφορά του στην επιστήμη. Η εκδήλωση έκλεισε με την αποφοίτηση των παιδιών και την ξενάγηση των γονέων στους χώρους της Ακαδημίας Ρομποτικής Νάουσας, όπου και παρουσιάστηκαν τα δημιουργήματα των συμμετεχόντων.

Δείτε το video: