Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us

swimΗ προπονητική ομάδα του Ομίλου Κολύμβησης Νάουσα αποτελεί πλέον πρότυπο για περιφερειακή ομάδα, μετά την απόκτηση και 4ου προπονητή από μεγάλο αθλητικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.

 

Στη διάθεσή σας λοιπόν τα εξής τμήματα:

1. Baby swimming ηλικίας 6 μηνών έως 3,5 ετών με συνοδεία γονέα Υπεύθυνη προπονήτρια: κα Ηλιάνα Τεληγιαννίδου, με πιστοποίηση διεθνούς φορέα στην βρεφική κολύμβηση.

2. Μικρή πισίνα για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Επίσης με την αγαπημένη μας κα Ηλιάνα.

3. Τμήμα ακαδημιών. Υπεύθυνοι προπονητές : κα Κατερίνα Ταούλα και κος Θανάσης Κοτσομύτης (με πολυετή εμπειρία στις ηλικίες 5-9 ετών)

3. Τμήματα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών με συμμετοχή σε αγώνες σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.Υπεύθυνος προπονητής: Νικολάι Παβλόφ, προπονητής με πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες.

Επίσης, η έμπειρη προπονητική μας ομάδα είναι υπεύθυνη για τα ακόλουθα τμήματα ενηλίκων: εκμάθηση ενηλίκων καθημερινά πρωί και απόγευμα σε αρχάριο και προχωρημένο επίπεδο, τμήματα aqua aerobic( πρωί και απόγευμα), τμήμα αποκατάστασης & αποθεραπείας καθώς και τμήμα προετοιμασίας ναυαγοσωστών.

Η εμπειρία, οι γνώσεις και η συνεχής επιμόρφωση των προπονητών μας πάνω σε νέες τεχνικές εκμάθησης στην κολύμβηση αλλά και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθώς επίσης και οι παροχές του ομίλου (δωρεάν κολυμβητικός εξοπλισμός :σκουφάκι, μπλουζάκι κλπ αξεσουάρ, εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, εκδρομές) εγγυώνται ότι τα μέλη μας θα αγαπήσουν το άθλημα της κολύμβησης και θα νοιώσουν ότι ανήκουν σε μια αθλητική οικογένεια.

Καθημερινά πληροφορίες στην γραμματεία μας στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, στα τηλέφωνα 6951712161 & 6978488579, & στο Facebook Naoussa Swim Club