Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us

massageΤις ευεργετικές ιδιότητες του massage σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές παρέχει στους φίλους του αλλά και τους επισκέπτες του, το γυμναστήριο Silver στη Νάουσα.

Γνωρίζοντας την άρρηκτη σχέση της γυμναστικής και του massage το Silver GYM σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσα από την συνεργασία του με την απόφοιτη του ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης Θεοδωρίδου Ειρήνη.

Κατά γενική ομολογία το massage χαρίζει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και μπορεί να συμβάλλει στην υγεία και την ευεξία µας.

Παράλληλα όμως μπορεί να αποτελέσει και ένα μέσο αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά από συνεχόμενη γυμναστική για τον κάθε αθλητή η αθλούμενο, προσφέροντας γενική χαλάρωση του σώματος.

massa

Συνίσταται σε αθλητές κάθε επιπέδου και ικανότητας, οποιουδήποτε σπορ, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα στοιχείο υποστήριξης για το σώμα στην προπόνηση και σαν προφύλαξη ενάντια στα μυϊκά τραύματα. Το massage στους κουρασμένους μύες μας, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης φλεγμονών σε κυτταρικό επίπεδο και προωθεί την ανάπτυξη νέων μιτοχονδρίων που παράγουν δύναμη στους σκελετικούς μύες.

Το massage κρατάει τους μύες σε καλή κατάσταση έτσι ώστε να είναι σε θέση να αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

massa

Στο γυμναστήριο Silver μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

Αθλητικό massage

Θεραπευτικό massage

Χαλαρωτικό massage

Ηλεκτροθεραπεία

Εφαρμογές Kinesio Taping, Mc Connell, Combination Taping

Κόστος παροχών: 15’-5 ευρώ

30΄- 10 ευρώ

45΄-15 ευρώ

Τις παροχές massage μπορείτε να τις απολαύσετε καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-21:00) αλλά και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 6978548838 (Θεοδωρίδου Ειρήνη)