Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us

satroΤο SATELLITE & SERVICE (Ζαφειράκη 43) συνεχίζοντας της άριστη συνεργασία του με την Garmin, σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε τα νέα ρολόγια Forerunner 230 και Forerunner 630 καθώς και τον δραστηριογράφο Garmin Vivosmart.

Με τον καιρό να ενδείκνυται για άθληση στην εξοχή, τα προϊόντα της Garmin που μπορείτε να βρείτε στο SATELLITE & SERVICE (Ζαφειράκη 43) σας παρέχουν την πλήρη καταγραφή των επιδόσεων σας, των ζωτικών σας λειτουργιών, το κάψιμο των θερμίδων αλλά και μια σειρά «έξυπνων δυνατοτήτων» σε συνδυασμό με το smartphone σας.

Ας τα γνωρίσουμε όμως αναλυτικά:

Garmin Forerunner 230


Γνωρίστε το ολοκαίνουριο Forerunner 230. Ο δείκτης χρωμάτων σας δείχνει τους παλμούς και τη ζώνη καρδιακών παλμών που προπονήστε3 σε πραγματικό χρόνο. Το ενσωματωμένο αξελερόμετρο καταγράφει δεδομένα απόστασης και ρυθμού όταν βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο. Μόλις ολοκληρώσετε την προπόνηση, χρησιμοποιήστε το και για να καταγράψετε βήματα, απόσταση και θερμίδες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Forerunner 230 διαθέτει λειτουργίες διασύνδεσης2 όπως αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Connect, τη δωρεάν online κοινότητα της Garmin όπου μπορείτε να αποθηκεύετε, να προγραμματίζετε και να μοιράζεστε τις δραστηριότητές σας. Οι πρόσθετες λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν live tracking, που επιτρέπει να φίλους σας από όλο τον κόσμο να παρακολουθούν την επίδοσή σας σε πραγματικό χρόνο. Αν τρέχετε με ακουστικά, οι φωνητικές οδηγίες θα σας ενημερώνουν για γύρους και χρόνους. Είναι συμβατό με το Connect IQ για να προσαρμόζετε το ρολόι σας με δωρεάν εμφανίσεις ώρας, widgets, εφαρμογές και πεδία δεδομένων.


  • Λάβετε ηχητικές ειδοποιήσεις για χρόνους γύρων και διαχειριστείτε τη μουσική του συνδεδεμένου Smartphone από το ρολόι.
  • Ίδια φυσική διάταση με το 220 και 44% μεγαλύτερη οθόνη
  • Μεγαλύτερη αυτονομία από το 220, μέχρι 5 εβδομάδες smartwatch και 16 ώρες προπόνηση
  • Μεγαλύτερη ακρίβεια με την προσθήκη συμβατότητας με GLONASS.
  • Δείτε εισερχόμενα email, μηνύματα, κλήσεις, υπενθυμίσεις ημερολογίου και ακόμα περισσότερα από συμβατό smartphone.


  • Το Forerunner 230 εκτιμά τη μέγιστη VO2, το χρόνο αποκατάστασης και προβλέπει το χρόνο σας για αγώνες διάφορων αποστάσεων όταν χρησιμοποιείτε καρδιακή συχνότητα.
  • Το Forerunner 230 είναι ρολόι και activity tracker. Μετράει βήματα, θερμίδες και απόσταση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μπάρα κίνησης με δόνηση σας δίνει κίνητρο να περπατήσετε όταν κάθεστε για πολλή ώρα.
  • Εύχρηστα γραφήματα χρωμάτων που δείχνουν παλμούς και ζώνη καρδιακών παλμών με μια ματιά.
  • Κατεβάστε εμφανίσεις ώρας, widgets, εφαρμογές και πεδία δεδομένων

Forerunner 630


Το Forerunner 630 έχει όλους τους αριθμούς που μετράνε ένα δρομέα. Αυτό το εξελιγμένο ρολόι με GPS για το τρέξιμο και την οθόνη αφής υποστηρίζει εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος, εκτεταμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης και έξυπνες λειτουργίες. Το 630 μετράει την καρδιά3 για να ελέγξει το βαθμό έντασης, την κατάσταση επίδοσης και το κατώφλι γαλακτικού. Αν συνδεθεί με HRM-Run παρέχει πληροφορίες εξελιγμένης δυναμικής τρεξίματος: εξισορρόπηση επαφής με το έδαφος, κατακόρυφη αναλογία και μήκος διασκελισμού σε πραγματικό χρόνο. Οι έξυπνες λειτουργίες περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, emails, ημερολόγιο και εφαρμογές του Connect IQ™, widgets, εμφανίσεις ώρας και πεδία δεδομένων. Οι πρόσθετες λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect™, ηχητικές ειδοποιήσεις και live tracking.


  • Ακούστε ηχητικές ειδοποιήσεις για χρόνους γύρων και διαχειριστείτε τη μουσική του συνδεδεμένου smartphone απευθείας από το ρολόι σας
  • Η νέα δυναμική τρεξίματος παρέχει πληροφορίες για το μήκος διασκελισμού, το χρόνο επαφής με το έδαφος για κάθε πόδι και την κατακόρυφη αναλογία.
  • Παρέχει μετρήσεις που σχετίζονται με την πίεση, τις επιδόσεις σε σχέση με προηγούμενες δραστηριότητες και το κατώφλι γαλακτικού.
  • Μεγαλύτερη αυτονομία από το 620, 4 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch και 16 ώρες σε λειτουργία προπόνησης
  • Μεγαλύτερη ακρίβεια με την προσθήκη συμβατότητας με GLONASS.
  • Δείτε εισερχόμενα email, μηνύματα, κλήσεις, υπενθυμίσεις ημερολογίου και ακόμα περισσότερα από συμβατό smartphone.


  • εκτιμά τη μέγιστη VO2, το χρόνο αποκατάστασης και προβλέπει το χρόνο σας για αγώνες διάφορων αποστάσεων όταν χρησιμοποιείτε καρδιακή συχνότητα.
  • είναι ρολόι και activity tracker. Μετράει βήματα, θερμίδες και απόσταση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μπάρα κίνησης με δόνηση σας δίνει κίνητρο να περπατήσετε όταν κάθεστε για πολλή ώρα.
  • Τα εύκολα γραφήματα με χρώματα σας δείχνουν τη ζώνη καρδιακών παλμών με μια ματιά.
  • Κατεβάστε εμφανίσεις ώρας, widgets, εφαρμογές και πεδία δεδομένων

Garmin Vivosmart

Έξυπνος Δραστηριογράφος που μετρά τον Καρδιακό Παλμό από τον Καρπό


  • Κομψός σχεδιασμός, άνετο για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η οθόνη δείχνει συνεχώς τα στατιστικά σας ακόμη και κάτω από το ηλιακό φως.
  • Προβάλει τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες, τον καρδιακό παλμό, τους ορόφους που ανεβήκατε καθώς και την ένταση της δραστηριότητάς σας.
  • Δέχεται μηνύματα, εισερχόμενες κλήσεις, email, σημειώσεις από το ημερολόγιο και ενημερώσεις από τα μέσα δικτύωσης ακόμη και στην ελληνική γλώσσα.
  • Eλέγξτε τη μουσική που ακούτε και την Virb action camera κατευθείαν από τον καρπό σας.
  • Σας υπενθυμίζει να κινείστε μέσω της μπάρας κίνησης και των δονητικών ειδοποιήσεων.

Μέτρηση Καρδιακού Παλμού από τον Καρπό

Ο έξυπνος δραστηριογράφος Garmin Vívosmart HR χάρη στην τεχνολογία "Elevate" μετράει τον καρδιακό σας παλμό κατευθείαν από τον καρπό σας 24/7. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να προπονείστε χωρίς την επιπρόσθετη ζώνη-παλμογράφο.  Χρησιμοποιώντας τον καρδιακό σας παλμό το Vívosmart HR υπολογίζει τις θερμίδες που καίτε και ποσοτικοποιεί την ένταση της δραστηριότητάς σας. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιείτε το Vívosmart HR ως παλμογράφο συνδυάζοντας το με άλλες συμβατές συσκευές της Garmin.

Κάτι περισσότερο από απλά Βήματα


Επιπρόσθετα με την μέτρηση των βημάτων, των θερμίδων και της απόστασης, το Vívosmart HR μετράει και τους ορόφους που ανεβαίνετε χάρη στο ενσωματωμένο βαρομετρικό αλτίμετρο. Είτε πάτε για κολύμπι ή συμμετέχετε σε ένα καινούργιο πρόγραμμα στο γυμναστήριό σας, το Vívosmart HR υπολογίζει την ένταση της δραστηριότητάς σας σε λεπτά έντασης. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε σχέση με τους στόχους που συνίστανται από διάφορους οργανισμούς υγείας.

Έξυπνες Δυνατότητες


Μείνετε δραστήριοι και συντονισμένοι με τον δραστηριογράφο Vívosmart HR με το νέο, πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Κάθε φορά που λαμβάνετε μία ειδοποίηση από το συμβατό σας smartphone, το Vívosmart HR δονείται ελαφρά και αυτόματα προβάλει την πληροφορία. Απλά αγγίξτε και σύρετε την οθόνη για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο. Άλλες λειτουργίες συνδεσιμότητας σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη μουσική που ακούτε καθώς και την action camera Virb της Garmin ή να βρίσκετε το χαμένο σας smartphone.

Νικήστε την Προηγούμενη μέρα, Κάθε μέρα

Το Vívosmart HR μαθαίνει το τρέχον επίπεδο της δραστηριότητάς σας και στη συνέχεια θέτει εφικτούς στόχους για τον καθημερινό συνολικό αριθμό βημάτων. Αν ολοκληρώσετε τον προτεινόμενο αριθμό, το Vívosmart HR προσαρμόζει το στόχο της επόμενης μέρας, ωθώντας σας, σταδιακά, προς έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σας υπενθυμίζει με ελαφριές δονήσεις, να κινηθείτε αν έχετε μείνει σε αδράνεια περισσότερο από 1 ώρα, σύμφωνα με την μπάρα κίνησης. Πηγαίνετε ένα σύντομο περίπατο για να μηδενίσετε το χρονόμετρο αδράνειας.


Μείνετε Συντονισμένοι

Ο δραστηριογράγος Vívosmart HR συνδέεται αυτόματα μέσα στη μέρα, με το κινητό σας τηλέφωνο για να ενημερώνει τα στατιστικά σας δεδομένα στην δωρεάν κoινότητα του Garmin Connect. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε, να προγραμματίσετε και να μοιραστείτε με φίλους τις δραστηριότητές σας καθώς και τον καθημερινό στόχο βημάτων.  Συνδεθείτε με άλλους χρήστες και θέστε προκλήσεις και αγώνες. Για λεπτομερή παρακολούθηση των θερμίδων, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο "MyFitnessPal" και να τον συνδέσετε με τον λογαριασμό σας στο Garmin Connect. Aυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις θερμίδες που καταναλώσατε με τον συνολικό αριθμό των θερμίδων που κάψατε, σύμφωνα με την συνεχή καταγραφή του Vívosmart HR.

Δες ακόμα: SATELLITE & SERVICE