Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Οι εγκαταστάσεις της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας»

Οι εγκαταστάσεις της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» δημιουργήθηκαν το 2008 και βρίσκονται στην περιοχή Στενημάχου Νάουσας (είσοδος Α4) .

Σε αυτές η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορεία, εισαγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και  συσκευασία νωπού κρέατος με σκοπό το χονδρικό και λιανικό εμπόριο.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις  καθημερινές του διατροφικές ανάγκες, η «Κρέατα Κωσταβάρας» στις εγκαταστάσεις της φροντίζει να παρέχει στους συνεργάτες και τους πελάτες της υψηλής ποιότητας νωπά κρέατα.

Ο υπερσύχρονος εξοπλισμός μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των χώρων εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία κτλ) καθώς και κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Μέσω του δικτύου διανομής της εταιρείας μας αλλά και κορυφαίων συνεργατών σε όλη την επικράτεια φροντίζουμε να σας παρέχουμε άμεσα όλα τα προϊόντα της «Κρέατα Κωσταβάρας» άμεσα και πληρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. 

Η Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» βρίσκεται καθημερινά  δίπλα στον επαγγελματία, προσφέροντάς του μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αρίστης ποιότητας, κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου.

Γνωρίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας τηλεφωνώντας στο 2332041291.