Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us

kouΠέντε χρόνια πίσω, μια μικρή παρέα φίλων είπαμε να κάνουμε την προσπάθεια, για μας, για τα παιδιά μας, για τους φίλους και τους γείτονές μας, για το Δήμο της Η.Π. της Νάουσας με πείσμα και πίστη. Σταθήκαμε απέναντι σε ένα Δήμαρχο με πολλά χρόνια και βαρύ μηχανισμό πίσω του. Και νικήσαμε γιατί δώσαμε μια υπόσχεση: να πάψουμε να μιζεριάζουμε και να κοιτάξουμε τί μπορούμε να κάνουμε για να ξαναμπεί μπροστά η δημιουργικότητα αυτής της πόλης, αυτής της περιοχής. Νικήσαμε γιατί δώσαμε μια ελπίδα στους συμπολίτες μας: Να φύγουμε μπροστά! Να δημιουργήσουμε νέα πράγματα, και για το σήμερα και για το αύριο.

Πέντε χρόνια μετά, συνεχίζουμε. Μαζί χτίζουμε μία αληθινά νέα Νάουσα. Θα είμαστε όλοι απόλυτα αφοσιωμένοι στον κοινό μας σκοπό, στον κοινό μας τόπο. Οι συνεργάτες μου, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι, οι τοπικοί μας σύμβουλοι, οι δημοτικοί μας υπάλληλοι σε κάθε πόστο, θα είμαστε
παράδειγμα για κάθε δημότη. Θα νικάμε τα εμπόδια. Θα νικάμε τις αντιξοότητες. Θα νικάμε την ηττοπάθεια και την αδράνεια.


Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτόν τον ωραίο τόπο για να συνεχίσουμε το καλό μας έργο.

Νικόλαος Κουτσογιάννης
Δήμαρχος Δήμου Η.Π Νάουσας

Δες ακόμα: Κοινός Τόπος