Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
Η έναρξη του νέου χορωδιακού κύκλου του πολιτιστικού συλλόγου φίλων του ωδείου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (φωτορεπορτάζ)

Τα είχε όλα η πρώτη συνάντηση των μελών του πολιτιστικού συλλόγου φίλων του ωδείου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

natou

Μουσική, τραγούδι, ποίηση και χορό! Η επίσημη έναρξη του νέου χορωδιακού κύκλου έγινε το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022 με αγιασμό, που τελέσθηκε από τον πατέρα Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, στην αίθουσα του συλλόγου στο ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο κτιριακό συγκρότημα του δημοτικού θεάτρου.

Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας, οι αντιδήμαρχοι κα. Δώρα Μπαλτατζίδου και κύριοι Βασίλης Τζουβάρας και Γιώργος Τριανταφύλλου και μέλη του συλλόγου, που επανήλθαν... δριμύτερα μετά την πανδημία, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το χορωδιακό τραγούδι. Μια ζωντανή, όμορφη και δημιουργική παρέα, με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό για συλλογική δουλειά.

Στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει απογευματινό κυριών, μουσικές βραδιές, συναυλίες, συνάντηση χορωδιών κ.ά.

Μια δημιουργική χρονιά γεμάτη μελωδίες ευχήθηκε ο δήμαρχος κ. Καρανικόλας, που τόνισε ότι η απάντηση στις δυσκολίες που βιώνουμε σήμερα, με την πανδημία, τους πολέμους και την ενεργειακή κρίση, είναι ο πολιτισμός, που φωτίζει τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν τον σύλλογο ως προς την υλοποίηση των στόχων του, στο πλαίσιο - πάντα - των οικονομικών δυνατοτήτων του δήμου.

Ο κ. Τζουβάρας, που στάθηκε στις εργασίες ανακαίνισης του δημοτικού θεάτρου, ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου να έχουν υγεία και να γεμίσουν με μελωδίες τις καρδιές όλων μας. Εξέφρασε, μάλιστα, την επιθυμία του να συμμετάσχει στην χορωδία του συλλόγου και πολλά από τα μέλη της τον κατέταξαν άμεσα στην πλευρά των μπάσων!

Ποίημά της αφιερωμένο στη συλλογικότητα και τη δημιουργικότητα ανέγνωσε η κ. Πόπη Γιόκαλα. Η εναρκτήρια εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική (στο ακορντεόν ήταν ο κ. Παπαδόπουλος), τραγούδια, χορό και νόστιμα εδέσματα (που ετοίμασαν οι κυρίες του συλλόγου).

terkar