Τρίτη, Απρίλιος 16, 2024
Follow Us
Κοπή βασιλόπιτας με τιμητικές βραβεύσεις  για το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας (video+φωτορεπορτάζ)

Την βασιλόπιτά του έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Νάουσας στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (ΕΡΙΑ). 

Στην κοπή της βασιλόπιτας έδωσε το παρόν και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άγγελος Τόλκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, του δημοτικού συμβουλίου, του στρατού, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής κ.α .

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος  του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού Νάουσας Φανή Γκέρου, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και την στήριξη του στο έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, αναφέρθηκε στην σπουδαία δράση του Ερυθρού Σταυρού από την ημέρα της ίδρυσης του και την προσφορά του στον συνάνθρωπο.

Η κα. Αντιγόνη Μπαλτατζίδου έκανε μια ιστορική αναδρομή στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού Νάουσας για να ακολουθήσουν οι τιμητικές βραβεύσεις της βραδιάς.

Αρχικά τιμήθηκε με πλακετα για την πολυετή προσφορά της η πρώην πρόεδρος κα. Ευγενία Ζάλιου από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό. Η κα. Γκέρου με την σειρά της βράβευσε τον κ. Αντώνιο Αυγερινό που βρέθηκε στη Νάουσα, μόνο για την εκδήλωση και για να τιμήσει την προσπάθεια του Τμήματος. Ο κ. Αυγερινός τίμησε τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο για την αμέριστη στήριξη και προσφορά στον Ερυθρό Σταυρό.

Η εκδήλωση έκλεισε ντοκιμαντέρ με φωτογραφικό υλικό με τις δράσεις του Τμήματος και στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα με το φλουρί να βρίσκει ο κ. Παύλος Πυρινός.