Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
ΤΟ ΕΘΙΜΟ της Ίλιας Ιωσηφίδου Επικεφαλής «Δύναμης Δημιουργίας»

Ένα τεράστιο θέμα δημιουργήθηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας, όταν ο Όμιλος «Γενίτσαροι και Μπούλες» μέσω του Προέδρου του ζήτησε τη στήριξη του Δ.Σ. ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί εφέτος το έθιμο, πάντα με τους όρους και τις οδηγίες της Πολιτείας.

 Το αίτημα του αυτό προσέκρουσε στην επίμονη άρνηση τόσο του Δημάρχου όσο και του Προέδρου του Δ.Σ., ο οποίος μάλιστα σε μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική κίνηση και με αστείες αιτιολογίες δεν επέτρεψε ούτε καν να συζητηθεί το θέμα, ώστε να ακουστούν και οι άλλες απόψεις, ενώ φυσικά εξέθεσε τόσο ο ίδιος όσο και ο δήμαρχος τις αρνητικές απόψεις τους.

Δυστυχώς παρά τις δηλώσεις τους ότι αγαπούν και συγκινούνται από το έθιμο, με την πράξη τους αυτή οι δυο πρώτοι δημότες της Νάουσας απέδειξαν ότι δεν το εννοούν και μας έκαναν να αισθανόμαστε φιλοξενούμενοι μέσα στην ίδια μας την πόλη!

Εμείς σαν «Δύναμη Δημιουργίας» πιστεύουμε ότι κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο όταν υπάρχει ειλικρινής διάθεση να επιλυθεί, ικανότητα και συνεργασία, ζητούμε άμεσα να βρεθεί λύση ώστε το έθιμο να πραγματοποιηθεί ΤΗΡΩΝΤΑΣ και ΟΧΙ παρακάμπτοντας τις οδηγίες της Πολιτείας και είμαστε πρόθυμοι να συνεισφέρουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Ίλια Ιωσηφίδου

Επικεφαλής «Δύναμης Δημιουργίας»