Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us

Με χαμόγελα, φωνές  και πολύ ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα παιδιά τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης « Όνειρο χειμερινής νυχτός ».

 

 

Το inaoussa.gr βρέθηκε με τους συντελεστές της παράστασης και κατέγραψε τις αντιδράσεις και τα σχόλια τους μετά την απόλυτα επιτυχημένη παράσταση στο δημοτικό θέατρο Νάουσας.

 

Πως ήταν η προσέλευση και η στάση του κοινού μετά τις τρεις πρώτες παραστάσεις σας;

Αν και αντιμετωπίσαμε κάποια προβληματάκια λόγω χιονιού, η προσέλευση των σχολείων ήταν μεγάλη τόσο στη Νάουσα όσο και στη Βέροια, το θέατρο γέμισε από παιδικά προσωπάκια  που με αγωνία περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Η στάση τους ήταν άψογη και αυτό έδωσε ώθηση και σε εμάς να βγάλουμε στο σανίδι τον καλύτερο μας εαυτό.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές και για αυτό και εμείς κάναμε τα πάντα ώστε να απολαύσουν την παράσταση.

 

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις των παιδιών κατά τη διάρκεια της παράστασης;

Το κλίμα που δημιούργησαν τα παιδιά ήταν εκπληκτικό, αν και όλοι γνωρίζουμε πως βαριούνται και κουράζονται εύκολα, εντύπωση μας προξένησε πως κατά τη διάρκεια της παράστασης συμμετείχαν ενεργά στο έργο και αντιδρούσαν σε κάθε ερώτηση και διάλογο μας. Υπήρχε, βέβαια, διαφορά ανάμεσα στις αντιδράσεις καθώς τα παιδιά στην Βέροια ήταν μικρότερων ηλικιών και λιγότερα σε σχέση με της Νάουσας που πραγματικά έγιναν κομμάτι της παράστασης και το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα.

 

Ποια είναι τα σχόλια των παιδιών μετά την παράσταση και ποιες οι αντιδράσεις τους;

Τα παιδιά με την αθωότητα που τα διακρίνει, θέλουν να αγγίξουν τα αντικείμενα-ηθοποιούς της παράστασης, να βγουν φωτογραφίες μαζί μας και να μας κάνουν ερωτήσεις.

Σημαντικό είναι πως παρά τις μικρές ηλικίες των παιδιών, δεν φοβήθηκε κανένα τα μεγάλα κοστούμια των ηθοποιών και όλα τους είχαν χαραγμένο ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τους και μας έδειξαν πως το διασκέδασαν πολύ.

 

Άξιζε ο κόπος και η προσπάθεια που καταβάλατε για να οργανώσετε τις παραστάσεις;

Όταν βλέπουμε το χαμόγελο και την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών, είμαστε όλοι σίγουροι πως άξιζε ο κόπος μας.

Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χαρά τις γιορτινές αυτές μέρες στα παιδιά και να τα βλέπεις ενθουσιασμένα.

 

 

 

Η επόμενη παράσταση κοινού είναι στις 26 του μήνα στις 19:00 στο δημοτικό θέατρο Νάουσας και ελπίζουμε να δούμε τα παιδάκια και τους γονείς  τους εδώ.

 

 

Παίζουν οι: Νίκος Βαρούδης, Ελένη Δημοπούλου, Αλέξης Κότσιφας, Ρούλα Μάντου, Νόπη Ξανθοπούλου, Μαρία Ξένου, Γιάννα Σουλούντση, Έφη Φουνταλή, Ελένη Φουντή, Ελένη Χατζηκώστα

Ζωντανή Μουσική από τους: Δήμητρα Μητρέντση και Δημήτρη Χριστόπουλο.