Πέμπτη, Φεβρουάριος 29, 2024
Follow Us
Σειρά επαφών για την διοίκηση του συλλόγου διαβητικών Ν Ημαθίας "ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ"

Την Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου η διοίκηση του συλλόγου διαβητικών Ν Ημαθίας "ΓΛΥΚΙΆ ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ" μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Διαβήτη ΕΛΟΔΙ κ.Συκιωτη Δημήτρη επισκεφθήκαμε στο γραφείο του τον κ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζιδη Κωνσταντίνο.

tibe

Η συνάντηση -γνωριμία με το νέο Δ.Σ σκοπό είχε την ενημέρωση των δράσεων του συλλόγου,την από κοινού συμμετοχή και δράση μαζί με την περιφέρεια και την σύντομη αναφορά προς την επαναλειτουργία των διαβητολογικά ιατρείων στα νοσοκομεία Νάουσας και Βέροιας στα κέντρα υγείας, Αλεξάνδρειας στην ενίσχυση και πρόσληψης εξειδικευμένο προσωπικό όπως διαβητολόγους για παιδιά διαβητολόγους για διαβήτη τύπου Ι και ΙΙ καθώς και για διαβήτη κύησης, στην πραγματοποίηση πανελλήνιου συνεδρίου.

Ευχαριστούμε τον κ. Καλαϊτζιδη Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκριση οδεύοντας για παράλληλες δράσεις.

    Στην συνέχεια επόμενη επίσκεψη στο δήμαρχο Βέροιας κ.Βοργιαζιδη Κωνσταντίνο με σκοπό την συνοπτική αναφορά των προτάσεων μεγαλύτερης συμμετοχής του κόσμου στις δράσεις του συλλόγου σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας ημερίδες σε σχολεία σε μονάδες υγείας, γηροκομεία κλπ

   Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων  ο Δήμος Νάουσας, όπου συναντήσαμε την κα Αντιδήμαρχο κα Δώρα Μπαλτατζίδου  η οποία είναι δίπλα στο σύλλογο από τον χρόνο ιδρύσεως του συλλόγου και η οποία μερίμνησε και για την νέα έδρα του γραφείου του συλλόγου μας στον Πολυχώρο Βέτλανς Νάουσας. Το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοέμβρη δώσαμε το ραντεβού μαζί της στις 7.00μμ  για την φωταγώγηση του δημαρχείου μπλε χρώματος το οποίο συμβολίζει το σακχαρώδη διαβήτη.

karpar