Τρίτη, Απρίλιος 16, 2024
Follow Us
ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες για το Taekwon-do της Νάουσας αφού η συμμετοχή του Συλλόγου στο Α’ Πανελλήνιο Κύπελλο 2023 συνοδεύτηκε από αρκετά μετάλλια και αξιόλογες εμφανίσεις.

Η διοργάνωση διεξήχθη το Σάββατο 29 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» στην Θεσσαλονίκη και σ’ αυτούς έλαβαν μέρος εκατοντάδες αθλητών από όλη την Επικράτεια.

Το Taekwon-do της Νάουσας παρουσιάστηκε στην διοργάνωση με δύναμη 12 αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στο αγώνισμα των Sparring υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη, με πέντε από αυτούς να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν Δημητριάδου Γεωργία (κορασίδες) και Νταή Ειρήνη (γυναίκες) ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν Εγγονοπούλου Αναστασία, Καρυπίδου Βαρβάρα (νεανίδες) και Παπαλιάγκας Κωνσταντίνος (νέοι άνδρες). Ένα βήμα πριν τα μετάλλια και στην πέμπτη θέση σταμάτησαν τρεις αθλητές (Δουλγερίδης Χριστόφορος, Ιγνατιάδης Μιχαήλ και Καρυπίδου Σαββίνα), αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν Αντιφάκος Κωνσταντίνος, Εγγονόπουλος Άγγελος, Ζούκης Βασίλειος και Πασχαλίδης Νικόλαος. Την αποστολή συνόδευσαν στην Θεσσαλονίκη ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ.κ. Δουλγερίδης Νικόλαος και Καρυπίδης Μιχαήλ αντίστοιχα καθώς και γονείς των αθλητών.